Amerika Durham'da Yepyeni Bir Proje!

Amerika Durham'da Yepyeni Bir Proje!

A Brand New Project from Lazzoni in United States

 

Amerika’nın Durham şehrindeki en yeni ve en modern binasında bulunan lüks rezidans, Lazzoni ürünleriyle hayat buldu.

Kuzey Carolina eyaletinin Durham şehrinde bulunan özel rezidans, hem gün doğumunu hem de gün batımını eşsiz manzarasıyla sunuyor. Duke Üniversitesi’ne yakınlığının yanı sıra şehrin göbeğinde yer alması ile dikkat geçen bu özel rezidans, Chelsea mağazamızın deneyimli proje yöneticisi Tara Skurka tarafından tasarlandı.

Ürün gamında ki en çok sevilen ve en çok tercih edilen ürünlerin kullanıldığı projede geniş bir salon, bir çalışma odası ve iki yatak odası bulunuyor. Projenin ürün seçiminden, ölçüye; teslimattan, montaja kadar tüm Lazzoni tasarım süreci Chelsea mağaza tarafından özenle yürütüldü.

Şehrin tüm manzarasına şahitlik eden, geniş ve aydınlık olan salonda tercih edilen Met Köşe Koltuk ve döner ayaklı yapısı sayesinde Relax Berjer ile rahat ve konforlu bir yaşam alanı oluşturmak amaçlanmıştır.

Mutfağın hemen sağına konumlandırılan, şık duruşu ile salona da eşlik eden Fly Masa, rahat oturumuyla dikkat çeken Contro Sandalye ile bir araya getirilmiştir.

Yatak odasında ise Contro Berjer ve Ria Sehpa ile ekstra bir kitap okuma köşesi oluşturulmuştur. Duvarı kaplayan başlığı ile İstanbul Yatak ise, dekoratif duruşu ile alanı tamamlamıştır.

Proje Yöneticisi: Tara Skurka – Lazzoni Chelsea Mağaza

Projede kullanılan ürünler:

Met Koltuk – Relax Berjer – Lego Orta Sehpa – İstanbul Yatak – Contro Berjer – Gema Yatak – Modern Chester Puf– Ria Yan Sehpa – Fly Masa – Contro Sandalye –  Contro Berjer – Modern Chester