Sepet
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Evinizi Pantone Yılın Rengi, Klasik Mavi ile Tasarlayın!

Evinizi Pantone Yılın Rengi, Klasik Mavi ile Tasarlayın!

Designing Your Home With Pantone’s Color Of The Year, Classic Blue

 

Bahar’ın hızla gelişiyle birlikte kış havamızdan sıyrılıyor ve içimizi ısıtacak mavilere yer veriyoruz. Pantone’un yılın rengiyle tanışın: Klasik Mavi! Yumuşak, sakinleştirici bir renk olan klasik mavi rahatlık ile alışagelmiş bir hissi uyandırıyor. Pantone; “İçimize dinlendirici bir renk olarak kazınmış olan PANTONE 19-4052 Klasik Mavi, insan ruhuna sığınabileceği bir huzur ve sakinlik hissi yaşatıyor. Konsantrasyonu ile su gibi berrak bir zihin için yardımcı olan PANTONE 19-4052 Klasik Mavi düşüncelerimizi toparlamamızı sağlıyor. Yansıtıcı bir mavi tonu olarak Klasik Mavi, aşinalığı bünyesinde barındırıyor.” olarak tanımlanıyor.

 

Bu ünlü mavi tonu güvenli bir seçim olsa da diğer mavi tonlarından da kaçınmanıza gerek yok. Klasik Mavi’nin daha koyulaştırılmış tonu olan koyu mavi ile renk oyunları yapabilirsiniz. Doygun bir koyu mavi tonu, kanepelerde, özellikle de kadife döşeme ile kullanılınca etkileyici sonuçlar verir. Seçkin Modern Chester, geleneksel çizgisini ön plana çıkarmak üzere koyu mavi deri veya kadife ile tasarlayabilirsiniz. Bu renk ve döşeme türleri, fabrikamızda var olan tüm kanepe, sandalye veya yataklara uygulanabilmektedir; yani koyu mavi ile keyfinizce seçim yapabilirsiniz! Hexa Yatak ve Double Yatak modellerimizin ikisi de yatak başlıklarında lüks bir görünüm veren dinamik şekillere sahiptir. Koyu mavi, tekli koltuk, puf veya yastıklar gibi tamamlayıcı parçalarda kullanıldığında da ortama benzersiz bir modernlik katabilir.

 

 

Koyu mavi, tarzınız ve eviniz için fazla sade kalıyorsa seçebileceğiniz başka mavi tonlarımız da var! Bu mavi tonu, yemek masası sandalyeleri veya oturma odasından oyun odasına kadar evinizdeki her yerdeki puflar için de iyi bir seçim olacaktır. Evinizde gözle görülür bir değişiklik diliyorsanız, modern tarzı benimseyen Gola Koltuk ve koltuğun fitili için kontrast içeren bir renk tercih ederek eşsizliğinizi perçinleyebilirsiniz.

 

Popüler lake materyallerimizde ise daha yalın bir klasik mavi tonuna sahibiz. Duruşunuzu belli etmek için modernliği retro tarzla birleştiren Neva Konsolu yemek odanızda veya oturma odanızda kullanarak hem saklama alanınıza hem de sohbet konularınıza estetik bir ekleme yapabilirsiniz. Daha sade bir görünüm için mat lake tercih edebilir veya parlak kaplama seçerek tüm dikkatleri ürünün üzerine toplayabilirsiniz! Bir dresuar için yeriniz yok veya renk patlamalarını daha küçük ölçeklerde eklemek mi istiyorsunuz, o halde orta sehpanızı, şifonyerinizi ve komodinlerinizi ya da yan sehpalarınızı, TV ünitenizi ve konsollu masalarınızı da bu koyu mavi lake ile tercih edebilirsiniz.

 

 

Şık ve modern tarzda olan mobilyalarımızın birçoğu renk ve ölçü olarak tamamen özelleştirilmeye imkan sağlarken lake, ahşap, cam gibi materyalleri birleştirmeyi de içeren, sıradanlıktan uzak olmak isteyenler veya ne istediğine karar veremeyenler için mükemmel seçeneklerle sunulmaktadır. Art Deco izleri taşıyan bir tasarım için Laire Komodin’i ceviz ahşap ile kapakları mat veya parlak lake ile tercih edebilirsiniz. Şık mavi lakenin klasik ahşap ve retro tasarımlı komodin ile oluşturduğu tezat yatağınızın yanında birer sanat eseri hissi oluşturacak. Rocco Orta Sehpa sade oturma odalarında renk kullanarak farklılık yaratmak isteyenler için güçlü bir seçenek olacaktır. Lake, farklı estetik değerleri, şekilleri ve materyalleri birleştirmek için harika bir seçenek olduğunu unutmayın!

 

 

Eviniz neredeyse tamamsa ve dışarı bir halı almak üzere çıktıysanız, okyanusun tüm hareketlerini ve özelliğini evinize taşıyarak Klasik Mavi’den aşina olduğumuz o sakinleştirici hissi yaratan lüks, koyu gök mavisi tonumuzu tercih edebilirsiniz.

Pantone sayesinde gündelik yaşamlarımıza rahatlık ekleyen mavi tonunu bu yıl daha fazla göreceğiz. Amerika ve Türkiye’de bulunan mağazamızdan herhangi birine uğrayabilir veya çevrimiçi olarak bizimle iletişime geçerek evinizi ‘mavi’ temasında buluşturacak alanında uzman proje yöneticilerimiz ile çalışmaya başlayabilirsiniz!