GOOD DESIGN’dan Lotus Bahçe Koleksiyonuna Tasarım Ödülü

GOOD DESIGN’dan Lotus Bahçe Koleksiyonuna Tasarım Ödülü

Modern mobilya tasarımı dünyasının önde gelen markalarından olarak Lazzoni, prestijli GOOD DESIGN® Ödülü ile bir kez daha yenilik ve stilin zirvesindeki yerini sağlamlaştırdı. Tasarım mükemmelliğinin sınırlarını zorlama konusundaki kararlılığımızın bir kanıtı olan Lotus Bahçe Koleksiyonumuz mobilya kategorisinde GOOD DESIGN ödülüne layık görüldü.


Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesi tarafından Metropolitan Arts Press Ltd. işbirliğiyle verilen ödül, dünya çapında en yenilikçi ve en ileri endüstriyel, ürün ve grafik tasarımları ödüllendirmektedir. Lotus Bahçe Koleksiyonu, rekabetçi alanda öne çıkarak mobilya kategorisinde beğeni topladı.

lotus bahçe koltuk

Gerçek bir tasarım harikası olan Lotus Bahçe Koleksiyonu'nun örme hasır detayları doğanın organik güzelliğini çağrıştırırken, modüler tasarımı ile kişiselleştirmeye olanak tanır. Lotus Koleksiyonun ikili koltuk, üçlü koltuk ve berjer seçenekleri ile kusursuz bir takım oluşturabilirsiniz.


GOOD DESIGN® Ödülü, Lazzoni'nin mobilya endüstrisindeki öncü konumunu bir kez daha doğrulayarak, küresel izleyici kitlesinde yankı uyandıran olağanüstü tasarımları sürekli olarak sunma yeteneğimizi ortaya koyuyor. Lazzoni modern mobilya dünyasını yeniden tanımlamaya devam ederken, Lotus Bahçe Koleksiyonu mükemmellik ve yeniliğe olan bağlılığımızın canlı bir örneği olarak yerini alıyor.