IF Design Awards’dan Lazzoni’ye Ödül!

IF Design Awards’dan Lazzoni’ye Ödül!

Ulus İmar Projesi ile Konut İç Mekan Yenileme kategorisinde sektörün prestijli ödüllerinden iF DESIGN Award kazandığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!

Bu değerli ödül, tasarımda ve işçilikte mükemmelliğe olan bağlılığımızın bir kanıtı niteliğindedir. İskandinav tasarımının modern anlayışı ve Japonya'ya özgü zen kültürünü benimseyen Japandi tarzından ilham alınan projede sadelik, sakinlik ve işlevsellik ön plana çıkıyor.



Şık çizgilerden özenle seçilmiş mobilyalara kadar, Bosphorus Projesi'nin her yönü tasarımda mükemmelliğe olan bağlılığımızı yansıtıyor. Her bir parça, İstanbul'un ikonik Boğaz'ının özüyle yeniden bağlantı kurmaya davet eden bir uyum ve denge duygusu yaratmak için özenle seçildi.

Bu saygın ödül için IF Design Awards jürisine ve büyük bir özveri ile çalışan yetenekli ekibimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.



1953 yılında kurulan IF Design Awards, dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmalarından biridir. 70 yılı aşkın geçmişiyle IF Design Awards, çeşitli disiplinlerde yenilikçiliği ve yaratıcılığı kutlayarak tasarımda başarının bir sembolü haline gelmiştir. Yarışma, her yıl dünya çapındaki tasarımcılar, mimarlar ve şirketlerden ürün tasarımı, iletişim tasarımı ve iç mimarlık gibi çeşitli kategorileri kapsayan binlerce başvuruyu çekmektedir.