Sepet
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Katar’ın Başkenti Doha’ya Bir Lazzoni Projesi Daha!

Katar’ın Başkenti Doha’ya Bir Lazzoni Projesi Daha!

Another Lazzoni Project in Doha, the capital city of Qatar!

 

Katar’ın başkenti Doha’nın en iyi konut ve ticaret mülkü olarak anılan Alfardan Towers’ın örnek dairesi, Lazzoni ürünleri kullanılarak tasarlandı.

Lüks ve mükemmelik sembolü olarak bilinen Doha’nın West Bay bölgesinde, 40 katlı ikiz kulelerden oluşarak konut ve ticari olarak hizmet veren Alfardan Towers, popüler bir gurme restorantından üst düzey markalara varana kadar birçok hizmeti aynı anda sunuyor.

 

 

Lazzoni’nin üstün tasarım gücü ile projelendirilen Alfardan Towers’ın örnek dairesi, alanında uzman proje departmanımız tarafından hayata geçirildi.

 

 

Hem rahat hem de şık bir yaşam alanı tasarlamak için yola çıkılan örnek daire projesinde, tercih edilen tüm ürünlerde ‘maksimum konfor’ ön planda tutulmuştur. Salonda tercih edilen Mony Köşe ve ona eşlik eden Relax Berjer bu amaca hizmet eden en önemli ürünlerdir.

 

 

Yaşam alanının ferah ve geniş olması, yemek masası ve konsolun da salon içerisinde kullanılmasına imkan tanımıştır. Kalabalık misafirler için açılabilme özelliği de olan Raena Masa ile Armada ve Slim Sandalyeler tercih edilmiştir. Derin depolama alanı ile işlevselliği en üst düzeyde tutan Ocean Konsolun üzerinde kullanılan Tena Ayna sayesinde de salona derinlik katılmıştır.

 

 

Dairenin girişinde konukları Paura Konsol ve Balloon Ayna karşılamaktadır. Bu özel ürünler dairenin antre alanına şık ve elegant bir görünüm katarken, fonksiyonel depolama alanı ile müşterilerimize farklı kullanım imkanları sunmaktadır.

 

 

Yatak odasında ise başlığında bulunan geometrik şekiller ile bulunduğu ortama farklı bir dokunuş katan İstanbul Yatak kullanılmıştır. Ürünün depolama alanı sunması ve başlığındaki ambians ışıkları tercih sebebi olurken, yatağın kenarına konumlandırılan Alone Berjer ve Ria Sehpa ile ufak bir sohbet ve dinlenme köşesi elde edilmiştir.

 

 

Projeye özel olarak üretilen 240 cm boyundaki şifonyer/makyaj masası ile müşterilerimize fonksiyonel bir kullanım alanı sunmak hedeflenmiştir.

Bu özel ürün, yatak odasında müşterilerimizi otel şıklığında bir tasarım ile karşılarken, geniş kullanım alanı ve fonksiyonelliği ile kıyafet depolama ihtiyacına da cevap veriyor. Aynı zamanda makyaj masası veya çalışma masası olarak da kullanılabilmektedir.

 

 

Proje Yöneticisi: Yaşar Arslan

Projede Kullanılan Ürünler:

Mony Koltuk – Relax Berjer – Amber Orta Sehpa – Raena Masa – Armada Sandalye – Slim Sandalye – Ocean Konsol – Tena Ayna – Balloon Ayna – Paura Konsol – İstanbul Yatak – Alone Berjer – Ria Sehpa – Ocean Komodin