Sepet
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Kuzeyin Masalsı Şehri Moskova’da Bulunan Lüks Rezidans Lazzoni İle Tasarlandı!

Kuzeyin Masalsı Şehri Moskova’da Bulunan Lüks Rezidans Lazzoni İle Tasarlandı!

The Luxurious Residence in Moscow, the Epic City of North, met with Lazzoni!

 

Rusya’nın başkenti Moskova’nın Fili Park bölgesinde bulunan lüks ve seçkin rezidans, ünlü tasarımcı Anastasia Muravyeva tarafından tasarlandı. Muravyeva’nın modern ve şık bir ev tasarlamak amacıyla başladığı projede Lazzoni ürünleri rezidansa hayat verdi!

140m2’den oluşan daire projesine ‘’rahat, aşırıya kaçılmamış bir iç mekan yaratmak’’ temasıyla yola çıkılmıştır. Tasarımcı Muravyeva’nın tarzıyla birebir örtüşen proje, Moskova’da sadeliği şık detaylar ile buluşturan bir mekan olarak ön plana çıkıyor.

Müşterilerinin ilgi alanlarını proje içerisine özenle işlediğini belirten tasarımcı, rezidans sahiplerinin denizi ve deniz aşırı seyahatleri sevdiğini, ayrıca yelkenli yarışlarıyla ilgilendiğini, bu nedenle mobilya ve kumaş seçiminde de göz yormayan beyaz zemin üzerine mavi ve mavi tonlarını kullanmayı tercih ettiğini belirtiyor.

Modern, şık, aşırı dolu olmayan bir mekan yaratmak amacıyla yola çıkılan proje de kullanılan Gola Koltuk, önüne yerleştirilen mermer yüzeyli Pietra Orta Sehpa ile birleştirilerek doğal ve rahat bir akış yakalamıştır.

Turuncu tonlarında kırlent ve yastıklarla renk katılan mekan, bu sayede sehpa ve yemek masasında ki ceviz tonuyla da dengelenerek göz yormayan bir hal almıştır

Yemek masasının ise ana konseptten kopmaması için  sandalyelerin kumaşları yine mekanın geneline uygun tonlarda tercih edilmiştir. Yemek masası ise, Pietra Orta Sehpa’da olduğu gibi mermer yüzey tercih edilerek doğallık vurgusu yapılmıştır.

Armada Sandalyeler ise cam önüne konumlandırılarak ekstra bir dinlenme köşesi haline getirilmiştir.

Hareketli başlığı ile dikkat çeken Gema Yatak‘ın kumaşı, genel hatlarıyla yatak odasına hakim olan yeşil ve tonlarından ilham alınarak devam ettirilmiştir.

Projede kullanılan ürünler:

Gola Koltuk – Eva Berjer – Slim Sandalye – Pietra Orta Sehpa – Hera Masa – Armada Sandalye – Gema Yatak

Elle Decoration – Rusya Basın Yansımamız İçin: https://bit.ly/2ruCbbm