Sepet
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Lazzoni’den American Copper Building’e Bir Proje Daha!

Lazzoni’den American Copper Building’e Bir Proje Daha!

Another Project from Lazzoni for American Copper Building!

 

Manhattan’ın merkezinde, Empire State’ın yanı başında…

New York’un hatta Amerika’nın hatırı sayılır yapılarından biri olan American Copper Building’de bulunan lüks rezidans Lazzoni ürünleri ile tasarlandı!

New York için standart boyutlarda bir daire olsa da manzarası ile benzerlerinden sıyrılan American Copper Building’de bulunan 2+1 örnek daire, Lazzoni Madison mağazanın alanında uzman proje yöneticileri tarafından tasarlandı. Tasarım sürecinde yalınlık ve fonksiyonelliğin üst seviyede tutulması amaçlandı.

Binanın genel hatlarına hakim olan metalik renkler ve maskulen duruş , örnek daire içerisinde de tercih edilen ürünler ve kumaş renkleri ile devam ettirilmiştir.

 

 

Salonda fonksiyonelliği en üst düzeyde tutmak amacıyla kolçakları ve sırt minderleri açılarak yatak olabilme özelliği taşıyan Mony Koltuk tercih edilmiştir.

.

 

Koltuğun hemen arkasında ise Terra Masa, akşam yemeklerinde nefes kesici New York manzarasına eşlik edebilmek için camın hemen yanına konumlandırılmıştır.

 

 

American Copper Building içerisinde Lazzoni ürünleri ile tasarlanan üçüncü daire olma özelliğini taşıyan bu lüks rezidansın yatak odasında ise şık duruşu ve geniş depolama alanı ile en çok tercih edilen ürünlerden biri olan İstanbul Yatak kullanılmıştır. Sabah güneşini tamamen alan yatak odasında sarı tonlarda puf, yastıklar ve açık mavi tablo kullanılarak günün her vaktinde bu aydınlık görünümü sürdürmek amaçlanmıştır.

 

 

Proje Yöneticisi: Hasan Basri Bıçakçı – Lazzoni Madison Mağaza

Projede Kullanılan Ürünler:

Mony Koltuk – Ada Berjer- Relax Berjer – Terra Masa – Rocco Orta Sehpa – Ria Yan Sehpa – Aria Sandalye – İstanbul Yatak – Sofia Makyaj Masası – Pietra Dresuar