Wander Orford Cliffs, Oregon

Wander Orford Cliffs, Oregon

Amerika’nın Pasifik kıyılarında yer alan Oregon'daki Port Orford kayalıklarının tepesinde yer alan ultra modern 2.600 metrekarelik lüks daire, dünyaca ünlü Wander şirketi tarafında tasarlandı. ‘Sürekli seyahat halinde olan iş insanları’ düşünülerek tasarlanan Wander Orford Cliffs 2 yatak odası, 2 banyosu ve en yeni Lazzoni ürünleriyle tasarlanmış bir açık mutfak/yaşam alanı ile birlikte en üst düzey olanaklar sunmaktadır. 

Geniş, açık plan yaşam alanı ve Pasifik okyanusundan sadece 30 metre yükseklikte eşsiz bir manzara sunarak, zeminden tavana kadar olan pencereler sayesinde gün ışığını tüm gün yaşam alanının içerisine taşımaktadır. Muadillerinden şık tarzıyla sıyrılmayı başaran bu ev, müşterilerine benzersiz ve modern bir deneyim yaşatabilmek için özel olarak tasarlandı. 

Kişiselleştirme ve modernizmin ortak ideolojisini paylaşan Wander Orford Cliffs, sofistike ama sıcak yaşam alanı için Lazzoni ürünlerini kullanarak, modern beton duvarların doğal ahşap döşeme ile olan mükemmel dengesini gözler önüne seriyor… Oturum alanında yer alan ayarlanabilir sırt minderi sayesinde geniş bir oturum derinliği sunan Mony Koltuk, ceviz renkte Rocco sehpa ve renk uyumunu tamamlayan Ariel TV ünitesi projede zevkle bir araya getirilmiştir. Duvarları süsleyen çağdaş unsurlar ise Lazzoni’nin koleksiyonunda yer alan tablolar ile oluşturulmuştur.